Csizma, About you

Számos olyan ruhadarab és lábbeli létezik, ami a stílusos megjelenést ötvözi a funkcionalitással, ezek közül is kitűnik azonban a csizma. Ezt a megtisztelő helyet azzal érdemelte ki a hölgyek egyik kedvenc lábbelijének számító női csizma, hogy ezekben akkor is jól nézhetsz ki, ha odakint csattognak a mínuszok és történesen még fázós típus is vagy. Odáig tehát minden rendben, hogy a női csizmák melegen tartják lábadat és védenek a hideg ellen, betöltenek viszont még egy kifejezetten fontos funkciót is: hirdetik a stílusodat. Éppen ezért hordják annyian: mindegy, hogy motorozáshoz, vezetéshez, sétáláshoz vagy alkalmi eseményekhez keresel lábbelit, a női csizma webáruház palettáján garantáltan találsz olyan modelleket, amik megfelelnek stílusodnak és praktikusnak is bizonyulnak.


Testápoló, Nivea

Gyengéd simogatás és frissítő illatok. A testápolóval történő mindennapos hidratálás élénkíti a testet és a szellemet is, valamint biztosítja, hogy bőrünk gyönyörű és ápolt maradjon. Ezért érdemes időnként néhány percet szánnod erre a rövid rituáléra, és egy kis extra masszázst is bevethetsz a teljes körű gondoskodásért.


Foci, Eredmenyek.com

Az Eredmenyek.com livescore szolgáltatása több mint 1000 labdarúgó bajnokság, kupa és egyéb versenysorozat élő eredményeit kínálja, az élő eredmények mellett megtalálhatóak  további mérkőzésinformációk is: bajnoki tabellák, gólszerzők, félidei eredmények, piros lapok, gólértesítő és további livescore információk élőben. A foci mellett több mint 30 egyéb sportág eredményeit is élőben követheted az Eredmenyek.com oldalain.


Könyv, Libri

Az 1991-ben létrehozott Libri Könyvkereskedelmi Kft. az Állami Könyvterjesztő Vállalat jogutódjaként alakult meg. A megörökölt bolthálózat és szervezeti felépítés korszerűsítésével és folyamatos bővítésével, több mint 600 fő foglalkoztatásával, a libri.hu webáruházzal és folyamatosan növekedő forgalmával a Libri az ország egyik legnagyobb könyvértékesítőjévé vált.


iPhone, Apple

Az iPhone egy érintőképernyős okostelefon család, amelyet az Apple tervez és forgalmaz. Az iPhone-ok minden generációja az Apple iOS operációs rendszerét használja. Az iPhone első generációját 2007. június 29-én mutatták be, azóta számos új hardware változat került piacra, új iOS frissítésekkel. A legfrissebb változata az iPhone 13, amely 2021. szeptember 14-én került piacra.


Film, Cinema City

A Cinema City egy vezető magyar multiplex mozi lánc és a legjobb módja annak hogy nézzen egy filmet. Tekintse meg a legfrissebb filmek hatalmas választékát a kényelmes képernyőn a digitális 2D, 3D, IMAX, 4DX vagy VIP kategóriákban a kiválasztott mozikban.


Nadrág, BonPrix
A mindennapi divatban a divatos nadrágok elfoglalták a szoknyák helyét. Hogy miért? Mert nem csak kényelmet, hanem teljesen szabad mozgást biztosítanak. Különböző anyagokban és különféle stílusban kaphatók, ugyanis a női viselet fontos eleme. Fedezd fel a testalkatodnak megfelelő fazonú nadrágot a különleges modellek közül, melyek minden stílushoz és alkalomhoz illenek.