Garancia, reklamáció

Hiányzó darab? Más színű a termék? Nem kaptam meg minden elemet? - Mi a teendő? Elsősorban a következő szempontok szerint járjon el:

1. Készítsen fotót a hibás termékről, úgy, hogy a hiba jól látható legyen! A készült fotót és az észlelt hibát írja meg nekünk e-mailben a rendeles@domusz.hu címre! Kollégáink 24 órán belül reagálnak.

2. Ha szín illetve más terméket talál a csomagban, abban az esetben ne csomagolja ki a terméket, hívjon minket telefonon a további teendők érdekében! Semmi esetre se bontsa fel a terméket!

3. Termékcsere esetén a csere időtartama 4-5 hétig is eltarthat.

4/1. A 45/2014 (II.26) Korm. rendelet értelmében a vásárló indoklás nélkül elállhat a vásárlástól a kézhezvételtől számított 14 napon belül. Kézhezvétel a bútor átvételének a napja. Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni 14 munkanapon belül. Elállás esetén a terméket sértetlen – külső sérelmi nyomoktól, használattól mentes – állapotban, a vevő nevének feltüntetésével kell visszaküldeni a Bényei Bútor Bt. részére. Cím: 4450 Tiszalök, Kossuth Lajos utca 116. A vevő a termék visszaküldésével kapcsolatos költségekre nem tarthat igényt, azaz a terméket saját költségén köteles visszaküldeni.

Használtnak minősíthető a termék ha:

  • Nem vehető vissza az a termék, melyen az eredeti csomagolás oly módon megbontásra került, hogy az eredeti formájában nem állítható helyre, és a helyreállítást a vevő nem vállalja!
  • Nem vehető vissza az a termék, amelyet a vásárló rendeltetésszerűen használatba vette.
  • Nem vehető vissza az a termék, amely falra felfúrt, rögzített, ragasztott, összeszerelt
  • Cégek, egyéni vállalkozók esetén a reklamáció csak számlával együtt történik! A számla kelte nem lehet régebbi egy évnél!

4/2. Az elállási jog gyakorlása miatt a bútor visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket a vevő köteles viselni! Elállási jog egyedi bútorok esetén a bútor gyártásának megkezdése után nem lehetséges!

4/3. Visszafizetési garancia kedvezményes termékek esetén, a számlán feltüntetett összeg kerül visszafizetésre!

4/4. Visszafizetés esetén a szállítási költség nem kerül megtérítésre. Csupán a termék vételára.

4/5. A jótállás időtartama a megvásárlástól - számlával igazolandó - számolt egy évig terjed.

A domusz.hu a CIB Bank által biztosított biztonságos bankkártyás fizetési megoldást nyújtja vásárlóinak. A biztonságot az adatok szétválasztása alapozza meg. A domusz.hu a megrendeléssel kapcsolatos információkat kapja meg a vásárlótól, a CIB Bank pedig kizárólag a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat a 256 bites TLS titkosítással ellátott fizetőoldalon. A fizetőoldal adattartalmáról a domusz.hu nem értesül, azokat csak a CIB Bank érheti el. A tranzakció eredményéről a fizetést követően a domusz.hu oldala tájékoztatja. A kártyás fizetéshez az Ön internet böngésző programjának támogatnia kell a TLS titkosítást.

A vásárolt áru/szolgáltatás ellenértéke, a kifizetett összeg azonnal zárolásra kerül kártyaszámláján. Kérjük, olvassa el részletes tájékoztatónkat!