Termék csomagolása :
A bútor csomagolása fontos feladat számunkra. A termékek nagy része a gyártóktól csomagolás nélkül érkezik be raktárjainkba. Ezen termékek becsomagolása nagy feladatot ró a gyártóra.
A termék csomagolása komoly költséget von maga után, mely tartalmazza a csomagolóanyagot , a csomagolás munkadíját és a csomagolás adótartalmát. Bizonyos esetekben a termék ára alacsonyabb, mint a csomagolás díja.

Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat hogy bizonyos termékek csomagolás nélkül érkeznek meg otthonukba!

A kiszállítás alkalmával a kollégák szakszerűen és pontosan végzik feladataikat. A szállítás zárt teherautóval történik, a termékeket több pléd/pokróc segítségével védik a sérülésektől.
Kérjük hogy átvételkor nézze át kollégánkkal a termék sérülésmentességét , amennyiben hibát talált a termékben, azt átvétel előtt jelezze.

Amennyiben megrendeléskor előre jelzi számunkra hogy becsomagolt állapotban szeretné átvenni bútorát, úgy a gyártó felé jelezni tudjuk ezen kérését . A becsomagolás költsége elemenként 4.000 Ft – 8.000 Ft ig terjedhet. Egy ez általános terméksornál 25.000 - 40.000 Ft közötti érték lehet.

A bútorok méreténél fogva nagyon komoly mennyiségű csomagolóanyagot igényel a becsomagolásuk.
Vigyázzunk a természetre őrizzük meg fáink épségét és előzzük meg a műanyag szennyeződések felhalmozódását!!