DOMUSZ – A RENDELÉS MENETE

Megrendelés menete

A megrendelés véglegesítése - érvényesítése!

A leadott megrendeléseket a Domusz.hu munkatársai minden esetben telefonon egyeztetik a Megrendelővel, hogy a leadott adatok, a valóságnak megfelelnek! Amennyiben a Megrendelőt, munkatársaink 24 órán belül NEM érik el, nem valós vagy téves adatok esetén, a leadott megrendelés automatikusan TÖRLÉSRE kerül rendszerünkben!

A kiválasztott termék oldalán pipálja be a „KIEGÉSZÍTŐK” fül alatt a megrendelni kívánt kiegészítő termékeket (Pl. mosogatótálca stb..), majd lentebb görgetve kattintson a KOSÁRBA TESZEM gombra.

Meg fog jelenni a KOSÁR TARTALMA, ahol le tudja ellenőrizni megrendelni kívánt termékeit. Amennyiben tovább kíván nézelődni, kattintson a „TOVÁBBI  TERMÉKEK VÁSÁRLÁSA” gombra. Amennyiben nem kíván további termékeket vásárolni, kérjük, kattintson a KOSÁR MEGTEKINTÉSE gombra!

Ezután szintén megjelenik a kosár tartalma, ahol a kék sávban ki tudja választani, hogy kér-e házba/lakásba/emeletre történő beszállítást. (Ingyenes szállításunk  a  kapuig értendő). Kattintson a „PÉNZTÁR” gombra!

A következő lépésben ki tudja választani, hogy vendégként szeretne vásárolni, vagy pedig regisztrálni kíván az oldalra.

A SZEMÉLYES ADATOK kitöltése következik. Kérjük, figyelmesen olvassa végig a kért adatokat és a piros csillaggal jelölteket mindenképpen töltse ki! (Téves adat vagy el nem érthető telefonszám esetén módunkban áll visszamondani a megrendelést!)   

SZÁLLÍTÁSI MÓDOKnál válassza ki, hogy ház kapuig történő kiszállítást szeretne, vagy pedig személyes átvételt. (Személyes átvételre legalább egy hétre előre egyeztetett időpontban van lehetőség hétköznapokon 10:00 és 12:00 óra között.)             

A FIZETÉSI MÓDOKnál válassza ki, hogy Utánvéttel (helyszínen történő készpénzes), Bankkártyával. Az itt található  Megjegyzés rovatban tud jelezni minden további információt a számunkra (Pl. plusz elemek kódjai, átutalásos fizetés kérése, másodlagos telefonszám, stb..)

Pipálja ki, hogy elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket és kattintson a „TOVÁBB” gombra!

Utolsó lépésként megjelenik ismét a kosár tartalma, ahol le tudja még egyszer ellenőrizni a terméket/termékeket. Amennyiben mindent rendben talál, a „RENDELÉS MEGERŐSÍTÉSE” gombra kattintva véglegesítse megrendelését.

 A webáruház egy automatikus visszaigazoló e-mailt fog küldeni Önnek, mely után nincs más dolga, mint várni a megrendelt terméket.

A megrendelés lemondása

A leadott megrendeléseket a domusz.hu munkatársainak egy munkanapon belül áll módjában lemondani, a megrendelő elérhetetlensége vagy a megrendelt termék készlethiánya esetében. A megrendelő megrendeléstől számolt 14 munkanapon belül mondhatja vissza megrendelését. Ezt követően a megrendelés nem visszamondható. A rendelés inaktív állapotban van, 24 órán keresztül. Ez idő alatt a megrendelő módosíthatja megrendelését. 24 óra elteltével a megrendelés csak kivételes esetekben módosítható.

Nem megfelelő adatok kitöltése, elérhetetlen e-mail cím vagy telefonszám esetén a webáruház kollégái elállhatnak a megrendelés teljesítésétől. Kérjük minden esetben adjon meg valós adatokat!

Az egyedileg gyártott termékek legyártás után nem visszamondhatóak!

Webáruházunkban történő vásárlás esetén a termék átvételétől számítva 14. munkanapon belül elállási joggal, indoklás nélkül visszavesszük. Jog szerint a 14 napot meghaladó vásárlás esetén nem tudunk visszavenni terméket!


Megrendelését minden esetben visszaigazoljuk.

Kizárólag az egyeztetett, visszaigazolt megrendelések tekinthetők érvényesnek.

Megrendelését a Ptk. hatályos rendelkezései szerint szerződésnek tekintjük.

Adatvédelem

Cégünk tiszteletben tartja és biztonsággal őrzi a vevők személyi adatait, a regisztráció során megadott adatokat bizalmasan kezeli – az adatvédelemről szóló 1992. évi LXIII. törvényben foglaltak szerint – és harmadik személynek nem adja át. A vevő az adatkezeléséhez történő hozzájárulását bármikor módosíthatja, illetve visszavonhatja, továbbá kérheti személyes adatainak törlését. Az érintettek adatközléssel kapcsolatos további jogait és jogorvoslati lehetőségeit az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény tartalmazza.

Adatvédelem - GDPR

A Domusz Mega Trade Kft. (székhely: 4450 Tiszalök , Kossuth út 116, adószám 29298909-2-15) elkötelezett ügyfelei személyes adatainak védelme iránt, ezért kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a személyes adatok gyűjtése, kezelése, felhasználása, feldolgozása és esetleges továbbítása során az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény, a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját szolgáló név- és lakcím adatok kezeléséről szóló 1995. évi CXIX. törvény, valamint a 2018. május 25. napjától alkalmazandó, a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról szóló 2016/679/EU rendelet, azaz a GDPR és az egyéb vonatkozó jogszabályok, nemzeti és nemzetközi ajánlások rendelkezéseit megtartva járjon el.

A jelen adatkezelési tájékoztató a Domusz Mega Trade Kft. és Önök között létrejött szerződés („Szerződés”) elválaszthatatlan részre. Önök a Domusz Mega Trade Kft.  kötött Szerződés aláírásával elismerik, hogy a jelen adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat megismerték és hozzájárulnak ahhoz, hogy az Önök által megadott adatokat az irányadó jogszabályok szerint kezelje, nyilvántartsa; egyúttal hozzájárulnak ahhoz, hogy elérhetőségi adataikat a Domusz Mega Trade Kft. adatbázisában rögzítse abból a célból, hogy a szolgáltatásaival kapcsolatos adatokról, azok változásairól, az Önöket érintő egyéb változásokról, az újdonságairól Önöket tájékoztassa.

Az esetleges elírásokért felelősséget nem tudunk vállalni! Az ár változtatás jogát fenntartjuk! Az ebből adódó kellemetlenségekért elnézésüket kérjük!

Üzemeltetők adatai

Domusz Mega Trade Kft.Székhely

4450 Tiszalök, Kossuth út 116.


Domusz Mega Trade Kft székhelyének országa és országkódja:

Magyarország (HU)


Domusz Mega Trade Kft. adószáma:

29298909-2-15


Domusz Mega Trade Kft. bankszámla száma:

10700048 – 72686027 – 51100005 (CIB bank)

10402070 – 50527083 – 74661004  (K&H Bank)